LoL de yaptığınız en saçma şey
-
ilk 2 hafta mainim sona 'ydı ve item almayı bilmiyordum.Öğrendiğimde ise 6 çivili alıyodum adamlar bana vursun tek yesin diye
-
@Tarkan-Turan
Chatte konuşmayı bilmiyodum ve cho gath'a attack speed çıkıyordum
-
bir bakıma rylai , nashor & aklın sonu birlikte alındığı ve e uplandığı zaman güzel oluyor cho da
-
Yeni başladığımda her hero'ya istediğiniz çıkılabilir sandım ve zed ap yaptım
Freelerdeydi.
-
@Nephelai shift+enter ile alldan yazmayı yazıyı yazdıktan sonra shift+enter a basmak
-
Hoşgeldin tarkan
Ben ilk haftalar alt eşya almayı bilmiyordum ebedi için direk 3600 biriktiriyodum felan
-
lol'e ilk başladığımda @ornithes'e herolarda bi tane "kurt" var, bugün oyunda 5 kişiyi öldürdü ney onun ismi ben de alıcam diyip uzun bi süre warwick ile 5 kişiyi öldürmeye çalıştım.
-
saçma şeyi bilmemde herzaman yaptıgım hata arkadaşa yazıcam dıye all dan yazmak bi keresınde bunlar belamı skti bitiyo oyun gelıyom şimdi yazmiştim utancımdan herkezı ignorelmiştim
-
Ben oyuna başladığımda/başladığım ilk hafta Kore'de turnuva vardı sanırım. O sıralar Twisted Fate metadaydı. Adamın birisi de beyaz bi kostümle girmiş oyuna neyse. Maçı izliyorum adam güzel oynuyo falan. Fazla çakmıyorum ama adam güzel oynuyodu. Sonra bnde twisted fate alcam dedim aldım sonra kostümü bulamadım. Kostüm yoksa güçsüzdür dedim iade edip amumu aldım indirimde küçük şövalye amumu vardı. Daha şampiyonu denemeden kostümünü aldım. Ama şuan memnunum kostümden xd
-
Başlarken eğitim oluyor ya aram haritasında. Orada minyon öldür yazıyodu. Bende poroları minyon sanıp onları öldürmeye çalışıyordum. Sürekli w atıyordum poroların üzerine. 5 dakika uğraştım sonra poro yürürken peşinden gittim ve minyonları gördüm.
-
Cho gath'a ad tank çıkıp 4 kişi afk iken oyunu taşımaya çalıştım
-
**
- İlk başladığımda alt itemleri bilmiyordum. Bi gün arkadaşımla netteyiz. Vi oynuyodum. Amcanın biri günateşi çıksana dedi. Para biriktiriyodum onun için. Amca geldi itemin fiyatını düşürdü dedim noluyor sonra anladım**
- İlk başladığımda alt itemleri bilmiyordum. Bi gün arkadaşımla netteyiz. Vi oynuyodum. Amcanın biri günateşi çıksana dedi. Para biriktiriyodum onun için. Amca geldi itemin fiyatını düşürdü dedim noluyor sonra anladım**
-
Zed'e karşı Cıvalı Kuşak almadan oynadığım her oyun en büyük hatamdı bence...
-
Varus oynarken ilk 3 itemim statik randui hayaletti.Saldırı hızı 2.00 ı geçmeden başka bişey almıyodum. Bide voli freelerdeydi 6 yeride dev kemeriyle dolduruyodum sonra hepsini warmog a çeviriyodum.
-
kuleden kaçmak için kulenin önüne flash attığımı hatırlıyorum daa...
-
her başlanken 5 pot alıyordum ve hala yaptım bir şey var kazanmadan önce karşı takımın basesine sıçra atıyorum
-
1.ci dakikada 200 canı olan Lux'a 4 kişi sıra sıra kule altı dalıp Quadra vermek xD
-
Üçlü kuvvet birsürü ayrı ayrı özellik verdiği için ve çok pahalı olduğu için çok güçlendiriyo sanıyodum tüm herolara üçlü çıkıyordum
-
oyuna warwick ile basladım ve full tank kastım ayakkabı jung ıtemı fılan yok 6 ıtemde tank ve baktım olmuyo bu ıtemlerı kasınca hangı hero olursa olsun hep aynı ıtemlerı kasardım
-
10 levelken attıgım bi maçın screen shot'ı duruyor karsı full apyken ben mastera -bi de mastera- çivili cıkmısım vurdugunu yansıtsın diye
-
Metin 2 gibi sanıp pot alıp adamlara dalıyordum

Bu diyarların daha derli toplu olması adına şurada şöyle şeyler var, biraz baksana bunlara: Kullanma Kılavuzu ve format