7.17 Yama duyurusu



  • 23/08/17 tarihinde, 7.17 Yaması'nın çıkış hazırlıkları nedeniyle dereceli sıralar saat 03:30 TSİ (00:30 UTC) itibariyle devre dışı bırakılacaktır. Sunucular saat 05:00 TSİ (02:00 UTC) olduğunda kapatılacak olup o esnada devam etmekte olan bütün karşılaşmalar berabere sonuçlanacak ve kayıtları tutulmayacaktır. Yama çalışmaları nedeniyle savaş meydanlarının 3 saat kadar kapalı kalacağı tahmin edilmekte.


 

timuu felan

Bu diyarların daha derli toplu olması adına şurada şöyle şeyler var, biraz baksana bunlara: Kullanma Kılavuzu ve format

Benzer Başlıklar

timuu felan

Delirenzi

Timuu ile bağlantınız koptu, yeniden bağlanmak için lütfen bekleyiniz.