Lol'de Annesine Şikayet Edilen Çocuk
-
-
Çocuk cidden küfür etmiş mi ?
Etmişse hak etmiş bu muameleyi.
-
Abi Zafer Algöz böyle rol yapmıyor. "Babamın kemikleri sızlıyor yaaa" xD (bunu dediklerinde güldüler gibi duydum yanlış olabilir. .s)
-
@Archerist Doğru duymuşsun, mikrofonu kapatıp gülüyorlar.
-
Oh iyi rahatladım doğru duyduğuma.
Ama Banhammer'lı anne candır.
-
@Zangetsu Etmiş bence çocuğa anneni çağır yoksa polise vericem seni demişlerdir büyük ihtimalle ama küfürlerin hepsini etmiş midir bilemem
-
league evrenin şimdiye kadar iki pişmanlığım oldu.
- tr serverı.
- soa esports.
-
Soa? O ne?
-
@Archerist secrets of assassination bir esport takımı.
-
Ne yaptılar?
-
@Archerist verilen sözler tutulmadı. sözüm meclisten dışarı, takım sahibi biraz ben ne dersem ocuydu. emek hırsızlığı da cabası. son zamanlarda eski birlik beraberliği yoktu. evvelden güncel pbe haberlerini + yama notlarını yayınlardım. arada bazı yazar adayları da yazı hazırlar, ben editleyip yayınlardım. sonra fikir değiştirdi ve sadece yama notlarına yönelmemizi bunun yanında da oyun yazılarına daha fazla yönelmemizi istedi. o sıralar sitenin yazı işleri bendeydi. e tabii böyle olunca site tutmadı. atıyorum witcher 2 incelemesi 30 görüntülenme alıyorsa yama notları veya takıma oyuncu alımı gibi paylaşımlar daha çok bakılıyordu. bana da herkesin olduğu bir toplantı "siteyi idare edemedin yetkilerini alıyorum" gibi imalı konuşma yapılınca çıktım.
yani kötü bir yerdi.
-
@flayeep heçkliyelim mi? vur de vuralım.
-
@CyberBully zaten kendilerine hayırları kalmadı gerek yok slkdlkasd.
-
@CyberBully bugün cs oynadım. Ben hazırım.
-
Tam tamına 5 tane flash komutu biliyorum. CIA bile hacklerim haydi
-
@Archerist CIA hacklersin eyvallah da ...
Virüs girmezse sıkıntı büyük

Bu diyarların daha derli toplu olması adına şurada şöyle şeyler var, biraz baksana bunlara: Kullanma Kılavuzu ve format